Online Nevezés

MEOESZ & DOG SHOW Kft.


Kérdés / QuestionHogyan működik az online nevezés?

A nevezés a rögzítést követően csak akkor lesz érvényes ha a teljes nevezési díj befizetésre került.
A nevezési díjat a megjelölt módon kell befizetni, online fizetés esetén csak az ezen a felületen befizetett és sikeres zárt tranzakciókat fogadjuk el, tehát banki átutalással nem lehet befizetni az online nevezéseket!

A befizetésre váró nevezések befizetésére a rögzítés időpontjától számítva legfeljebb 24 óra áll rendelkezésre (kivétel ha előbb lejár a nevezési határidő), ezután a rendszer automatikusan törli ezeket.

A befizetett nevezések meghatározott mezőit 6 órán belüli még lehet módosítani a Nevezéseim menüpont Módosítható nevezések almenüpont alatt.
Csak olyan mezőket lehet módosítani, amelyek nem érintik az osztály besorolást, az osztály módosításához kérjük használja a Nevezéseim menüpont Átsorolás kezdeményezése almenüpontját. A még be nem fizetett nevezések szabadon módosíthatóak és törölhetőek a Nevezéseim menüpont Befizetésre váró nevezések almenüpont alatt.

Kérdés / QuestionLehet-e nevezni e-mailben vagy faxon?

Nevezni csak online, postai úton, kiemelt kiállításokon és személyesen a MEOE központjában van lehetőség.
E-mailben vagy faxon beérkező nevezéseket nem fogadunk el, mert Magyarországon a Kiállítási Szabályzat értelmében ez tilos, valamint ilyen tömeges nevezés esetén ez kezelhetetlen lenne.

Kérdés / QuestionMi a MEOESZ postai címe és bankszámlaszáma?

Nevezéseiket minden esetben az alábbi címre legyenek szívesek elpostázni: MEOE H-1194 Budapest Hofherr Albert utca 38.-40.
A nevezési díjakat minden esetben az alábbi bankszámla számra legyenek szívesek utalni:
Budapest Bank Zrt.

1138 Budapest, Váci út 193.

MEOE 10102086-09723300-01000009

Kérdés / QuestionHogyan és mikor kapom meg a visszaigazolást a nevezéseimről?

A nevezések beérkezésüket követően feldolgozásra kerülnek. Az ellenőrzések miatt körülbelül 3 hetet vesz igénybe a feldolgozás. A nevezések rögzítésre kerülnek egy adatbázisban, függetlenül attól, hogy bármely probléma van-e velük, vagy minden rendben találtatik. Az esetleges problémákról, vagy arról, hogy a nevezést rendben találjuk, e-mailt küldünk a kiállítónak az általa megadott e-mail címre. Ezért NAGYON fontos, hogy az e-mail címet mindig pontosan adják meg, a későbbi kapcsolattartás és a visszaigazolás kiküldése érdekében! Amennyiben problémás a nevezés, a pótlandó dokumentumokról, fizetési kiegészítésekről is a megadott e-mail címre érkezik az értesítés! Amennyiben április közepéig nem kap értesítést e-mailben, érdeklődhet e-mailben arról, hogy minden rendben találtatott-e az adott nevezésével.
A kiállítás előtt két héttel küldjük ki a visszaigazolásokat.

Kérdés / QuestionHogyan lehet osztály változtatni?

Az FCI Kiállítási Szabályzata szerint a katalógus zárásáig lehet átsorolást kérvényezni, amely díjköteles. Magyar kiállítóknak az átsorolás díja 3000 Ft/átsorolás, amelyet banki átutalással, a MEOE központi bankszámla számára lehet fizetni.
Online nevezés esetében az átsorolás az online rendszerben, bankkártyás fizetéssel elvégezhető.
Amennyiben papír alapú nevezésről van szó, az átsorolás kérvényező lapot a Világkiállítás hivatalos weboldaláról vagy facebook oldaláról lehet letölteni, majd kinyomtatva és kitöltve a banki átutalás igazolásával együtt kell elküldeni a MEOE címére – kizárólag postai úton, csak úgy, mint a nevezési lap esetében.

Kérdés / QuestionLehet kutyát cserélni vagy nevezést törölni?

A kiállítási szabályzat értelmiben a kutya semmilyen esetben nem törölhető, nem cserélhető, a nevezési díj nem visszavonható és nem téríthető vissza.

Kérdés / QuestionA nevezés státusza: Befizetve - Feldolgozás alatt, ez mit jelent?

A "Feldolgozás alatt"státusz online nevezések esetében nem azt jelenti, hogy bármilyen probléma van. Ez azt jelenti, hogy a nevezés fizetve van, csak az irodában még nem ellenőrizték le a feltöltött dokumentumok valódiságát. Bármilyen probléma esetén a kollégánk e-mailben kapcsolatba fog lépni Önnel.

Kérdés / QuestionMiért volt sikertelen a kártyás fizetés?

Ha sikertelen volt a kártyás fizetés:
1. Kérjük ellenőrizze a kártyaadatokat, majd ismételje meg a fizetést.
2. Kérjük ellenőrizze, hogy számláján rendelkezésre áll-e a megfelelő összeg.
3. Kérjük vegye fel bankjával a kapcsolatot és ellenőrizzék, hogy kártyájával lehet-e online fizetni.

Kérdés / QuestionMiért volt sikertelen a fájl feltöltése?

A feltöltendő dokumentumok mérete maximum 2Mb lehet fájlonként. A rendszer csak az alábbi formátumok feltöltését támogatja: PDF, JPG

Kérdés / QuestionLehet-e másik névre és címre kérni a nevezésről kiállított számlát?

A nevezési díjról szóló számlát minden esetben a nevező a rendszerben megadott adataival állítjuk ki. A regisztrációkor Ön elfogadta az oldal általános szerződési feltételeit (itt olvasható: http://nevezes.dogshow.hu/index.php?prg=7.0&oldal=afsz_dogshow ), ennek 4.4 és 4.5 pontja alapján zajlik a számlázás.

Kérdés / QuestionNem kaptam visszaigazolást e-mailben, mit kell tennem?

A visszaigazolások letölthetőek a nevezési felületről, a bejelentkezést követően a Nevezéseim menüpont Visszaigazolások almenüjére kattintva jelenik meg a Nevezések listája, amelyben kiállításonként lehet szűrni. A visszaigazolást legkésőbb egy héttel a kiállítás megkezdése előtt már le lehet tölteni a weboldalról.


Online fizetési információk

Elfogadható kártyatípusok:

OTP Bank Nyrt. | OTP Mobil Kft.
Bővebben az internetes fizetésről »

Üzemeltető


Minden jog fenntartva - All rights reserved © 2020 ONKP 14.8 | DOG SHOW Kft.

Készítette - Created by Simonszoft, Simon Nándor