Kedves Kiállítóink!

Kérjük nevezés előtt olvassák át az Általános nevezési feltételket. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ún. regisztrált felhasználó maga a nevező, a nevezőnek és a kutya tulajdonosának minden esetben meg kell egyeznie. Az online nevezés során megadott adatok helyességéért a nevező felel.

Figyelem! A nevezési díjak, a 2023. évi magyarországi szövetségi kártyával, csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal (MET.) és hazai lakcímmel rendelkező tulajdonosok számára érvényesek. Külföldi tulajdonosok számára a szövetségi kártya nem jogosít kedvezményes nevezésre. Bármely feltétel hiánya esetén a feltüntetett nevezési díj dupláját fizeti.

Figyelem! Csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal és hazai lakcímmel rendelkező kiállítók részére a Magyar kutyafajták nevezési díja, a nevezési táblázatban szereplő összegek 50%-a.

Hírek


SimplePay rendszer hiba 2023.12.08

2023.12.08
Ezúton értesítjük felhasználóinkat, hogy az OTP Mobil Szolgáltató Kft. által üzemletetett SimplePay rendszerben fenálló hiba miatt 2023.12.08 13 órától 16 óráig nem működött az online fizetés és így nevezni sem lehettett. De a hiba
Bővebben