Nevezés

A kiállításra nevezés az FCI és a MEOESZ érvényes Kiállítási Szabályzatának megfelelően történik, az online rendszerbe történő nevezéssel a kutya tulajdonosa vállalja azoknak betartását és magára nézve kötelezőnek ismeri el azt.

A kiállítási szabályzat értelmében a nevezés nem visszavonható, másra nevezőre, illetve más kutya nevezésére át nem ruházható.


A kiállításra kizárólag FCI származási lappal rendelkező kutyák nevezhetők be, egy kutya egy osztályba nevezhető.

Nevezni csak online, postai úton, kiemelt kiállításokon és személyesen a MEOESZ központjában van lehetőség.
Faxon és e-mailen érkező nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.A nevezés egy bizonyos kutyára szól, a kutyák cseréjére nincs lehetőség.

Online nevezés

A nevezéshez elôzetes regisztráció szükséges, majd ezt követôen a rendszerbe történő bejelentkezés után lehet nevezni. A nevezés véglegesítése előtt a nevezőnek lehetősége van a nevezés javítására a berögzítést követő 6 órában, ha ez alatt az idô alatt nem történik javítás, akkor a nevezés eredeti formájában kerül végleges rögzítésre. A nevezésről a rendszer automatikusan email igazolást küld, mely tartalmazza a nevezés adatait, ennek véglegesítését követően megerôsítô e-mail kerül kiküldésre, mely a nevezés végleges formáját tartalmazza.

Nevezési díj

A nevezési díj kategória tekintetében az a nap irányadó, amikor az egész nevezési díj befizetésre kerül. Részbefizetés esetén az a nap számít, amikor az egész összeg befizetésre kerül.

Nevezését csak a teljes nevezési díj befizetése esetén tudjuk elfogadni.

Fizetési mód

Online fizetési mód esetén csak kártyás fizetést tudunk elfogadni banki átutalást nem.

A banki átutalás költségeit nem áll módunkban átvállalni.
A nevezési díjat távollét esetén is be kell fizetni.

Amely kutya nevezése díja az utolsó nevezési határidőig nem érkezik be, vagy csak egy része kerül teljesítésre, annak nevezése nem kerül a katalógusba, így kutyája nem állítható ki a kiállításon.

Korhatár


A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó.

Állategészségügy

A Magyarországon érvényben lévő állat egészségügyi szabályzatnak megfelelően, az érvényes veszettség elleni védô oltás(ok) igazolása kötelező a kiállítás területére való belépés előtt! Az országba való belépés EU és NEM EU országokból a hatályos jogszabályoknak és törvényi előírásoknak megfelelően történik.

Vágott farkú és fülű kutyák részt vehetnek a kiállításon, a nem vágott farkú és fülű kutyákkal együtt kerülnek elbírálásra.

Link: https://nevezes.dogshow.hu/page-anf
Short link: https://nevezes.dogshow.hu/P-681
Last modified: 2020-07-27