Kedves Kiállítóink!

Tájékoztatom Önöket, hogy hosszadalmas mérlegelés után szövetségünk vezetősége úgy döntött, hogy 2021. májusra tervezett FCI Európa kiállítás időpontját módosítja. Ez a döntés egy nagyon nehéz és hosszadalmas előkészítő munka végeredménye. Szeretném megköszönni kollégáimnak és a módosításban döntést hozóknak a konstruktív és segítőkész hozzáállást és gyors a döntéshozatalt. Személy szerint köszönöm a segítséget: Dr. Jakkel Tamás úrnak az FCI Elnökének Jorgen Hindse úrnak az FCI Európa Szekció Elnökének Dr. Kovács Zoltán kormánybiztos úrnak Ganczer Gábor úrnak a HUNGEXPO vezérigazgatójának. A döntésünkben nagyon sok dolgot kellett mérlegelnünk a szakmai szempontok mellett jelentős financiális kérdéseket is. Szövetségünk vezetése és az FCI Európa kiállítást szervező bizottság úgy gondolom, hogy nagyon jó döntést hozott, és egy olyan időpontot választott, amely egyedülálló és abban bízunk, hogy mindenki számára emlékezetes eseménnyé tudjuk tenni a 2021-es évi budapesti tartózkodását.

Új időpontunk:

  • 2021. december 28. Grand Prix CACIB Show
  • 2021. december 29-30-31. FCI Európa kiállítás 2021. 

Az új időpont számtalan kérdést vet fel a bírói beosztások tekintetében, illetve a rendezvényt kisérő egyéb speciális kiállítások vonatkozásában (Interra Show, FCI által el nem ismert fajták Európa kupája, Magyar kutyafajták Világtalálkozója, fajtaklubok speciál kiállítása). Az újból elkészített és véglegesített bírói beosztásokat, napi programokat szeretnénk február és március hónapan véglegesíteni.

A nevezési lehetőséget 2021. április 5-én indítjuk, természetesen ekkor publikussá téve a fent említetteket. Kérek minden kedves leendő kiállítónkat, a kiállításra kereskedelmi standdal résztvevő árusokat, küllembíró kollégákat, minden érdekeltet, hogy ebben a rendkívüli helyzetben segítsék munkánkat. A Magyar Kennel Club és a kiállítást szervező bizottság nevében ígérem Önöknek, hogy egy emlékezetes 2021. évi FCI Európa kiállítással lepjük meg Önöket december végén. Ünnepeljük együtt a szilvesztert a csodálatos Budapesten, a Best in Show program bezárása után egy fergeteges szilveszteri partival.


Köszönettel:
a Szervezők


Figyelem! A nevezési díjak, a 2021. évi magyarországi szövetségi kártyával, csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal és hazai lakcímmel rendelkező tulajdonosok számára érvényesek. Külföldi tulajdonosok számára a szövetségi kártya az Európa kiállítás és kísérőrendezvényein nem jogosít kedvezményes nevezésre. Bármely feltétel hiánya esetén a feltüntetett nevezési díj dupláját fizeti.

Figyelem! Csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal és hazai lakcímmel rendelkező kiállítók részére a Magyar kutyafajták nevezési díja, a nevezési táblázatában szereplő összegek 50%.